Andra Măruţă

Andra Măruţă

cântăreaţă
Vârsta: 34 ani
Locul naşterii: Câmpia Turzii
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
12
CONTRA
4
Eşti Andra Măruţă? Scrie-mi un e-mail!
09 martie 2011
din 0 voturi

Andra se pregateste pentru venirea copilului pe lume Andra si Catalin Maruta au fost surprinsi de paparazzi in momentele in care se ocupau de ultimele detalii pentru venirea baietelului lor pe lume, cu atat mai mult cu cat mai sunt putine zile pana cand vor deveni parinti.

Sursa: cancan.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
16 martie 2011
din 0 voturi

Andra şi Măruţă au devenit parinti În familia Măruţa e sărbătoare mare. Astăzi, în jurul orei 10:30, Andra a adus pe lume la maternitatea Regina Maria un băieţel sănătos şi voinic care va purta numele David. Micuţul are 3,760 de kilograme, 54 de cm şi încet şi sigur va deveni vedeta familiei Măruţa.

irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

Andra şi Cătălin Măruţa sunt părinţii unui băieţel de nota 10 Andra şi Cătălin Măruţa au devenit părinţi în această dimineaţă, când s-a născut David, primul lor bebeluş. Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi Cel mic a venit pe lume în jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, şi a primit nota 10: David are 3,760 kg şi 54 de cm şi este deja vedeta familiei. “Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea”, recunoaşte Cătălin Măruţa, care aproape că nu îşi mai găseşte cuvintele de fericire.

Sursa: www.evz.ro
scrie Alexandra
irelevant
relevant
21 martie 2011
din 0 voturi

Andra şi micuţul David Măruţă au fost externaţi Andra şi Cătălin Măruţă şi-au adus acasă băieţelul şi l-au instalat în camera lui amenajată special încă dinainte. Artista şi David au fost externaţi la patru zile de la naştere, iar acum locuiesc în vila din Pantelimon.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Alexandra
irelevant
relevant
20 aprilie 2001
din 0 voturi

Ce bine arată Andra după ce a născut! Andra a revenit la TV după ce în urmă cu câteva săptămâni a născut un băieţel frumos şi cuminte. Deşi a născut prin cezariană, Andra arată foarte bine. Strălucind de fericire, soţia lui Măruţă a păşit hotărâtă în studiourile din Buftea, la prima semifinală a show-ului de la PRO TV. Ea a purtat o superbă rochie de culoare albastră şi a zâmbit în permanenţă.

irelevant
relevant
20 aprilie 2011
din 0 voturi

Andra face furori cu tinutele sale la "Romanii au talent" Andra este singura celebritate din Romania care a revenit in atentia publicului la doar doua saptamani de cand a nascut. Sotia lui Catalin Maruta se afla in juriul celui mai urmarit show de televiziune, "Romanii au talent", de la Pro TV, si este intr-o forma de invidiat, indraznind sa abordeze orice tinuta i se propune de catre stilistul sau.

irelevant
relevant
toate faptele
03 martie 2011
din 0 voturi

Sandel a fost primul meu profesor de muzica. Noi suntem trei fete şi un băiat la părinţi. Toţi am avut de mici înclinaţie către muzică, dar numai eu şi Săndel am muncit efectiv pentru a ne clădi o carieră în domeniu. Suntem o familie muzicală şi mi-ar plăcea ca şi copiii mei să moş­te­nească înclinaţia şi pasiunea pentru mu­zică Cei doi au scos un album împreună, a­­poi, la al doilea şi la al treilea, li s-a alăturat şi soţia lui Săndel, Aurora. “Eu cânt cu mare drag melodii folclorice, mai ales că muzica populară îmi amin­teşte de copilăria mea, când eram solista ansamblului folcloric de la noi din zonă”.Săndel, fratele Andrei, a fost şi cel de la care frumoasa vedetă a învăţat să cânte când era mică: “Săndel a fost primul meu profesor de muzică. De fapt, el şi tata, ca să fiu mai exactă”.

Sursa: libertatea.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
02 februarie 2011
din 0 voturi

Andra: "Voi fi în platou la Românii au talent, la o săptămână după naştere" Mai mult: Andra: "Voi fi în platou la Românii au talent, la o săptămână după naştere" Andra Măruţă e o femeie puternică, însă, unele din audiţiile de la Românii au talent i-au testat curajul într-un mod inedit, şi s-a văzut pusă în situaţia de a nu putea privi anumite scene, spre deosebire de colegii săi, Mihai Petre şi Andi Moisescu. “Am văzut o mulţime de oameni extrem de talentaţi, şi oameni care au dat frâu liber imaginaţiei”, a spus Andra în emisiunea "Bine Dimineaţa". “Băieţii au fost mult mai curajoşi decât mine. Au fost momente pe care nu am putut să le privesc. Îmi amintesc de un tip care a mâncat un ghem de aţă şi apoi a scos firul prin burtă, fără nicio gaură, şi de un tip care a băut lapte, apoi s-a apropiat de noi, să vedem cum îi ţâşneşte laptele din ochi”, a explicat Andra. Andra crede că la o saptămână după ce-l va aduce pe lume pe David, primul ei copil, va participa cu siguranţă la episoadele finale live din Românii au talent.

 
scrie theonas
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cariera

La doar 25 de ani, palmaresul ei de premii este unul impresionant: „Cel mai bun proiect de debut"œ, premiile industriei muzicale româneşti; „Cea mai bună voce feminina"œ, premiile MTV România în 2003; „Cel mai bun videoclip"œ, „Vreau sărutarea ta"œ, în 2004; locul I la festivalul „Mamaia" din 2004, secţiunea şlagăre; locul I la festivalul „Mamaia"œ în 2005, secţiunea Creaţie; locul III la festivalul „Mamaia"œ în 2005, secţiunea şlagăre; locul ÎI la festivalul „Cerbul de Aur" în 2005, secţiunea interpretare. La acestea se adaugă numeroasele albume de muzică scoase până în prezent. Părinţii ei, Alixandru şi Viorica Ileana Mihai au renunţat la meseriile lor pentru a se ocupa de cariera ei.  

Surse: BestMusic
scrie DaDu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Andra Măruţă


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te