Andi Moisescu

Andi Moisescu

prezentator TV (ProTV)
Vârsta: 47 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
15
CONTRA
0
Eşti Andi Moisescu? Scrie-mi un e-mail!
26 aprilie 2011
din 0 voturi

Andi Moisescu şi-a ţinut promisiunea faţă de Ştefan Florescu: I-a făcut cadou o bicicletă! "Dragă Ştefan, Nu mai e niciun secret. Am fost impresionat să aud că ţi-ai vândut bicicleta pentru a putea participa la preselecţiile de la Românii au talent. Ceea ce s-ar putea să nu ştii, e că nu sunt singurul în stiuaţia asta. Suntem foarte mulţi. Ţi-am promis atunci, dacă îmi amintesc exact, că o să ma ocup de viitoarea ta bicicletă. Evident, m-am ocupat."

Sursa: cancan.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
21 martie 2011
din 0 voturi

"M-am ferit de actorie! Nu pot fi altfel decât sunt" Andi Moisescu are o carieră frumoasă în televiziune, dar nu a fost tentat nicio clipă să se apuce de actorie. Prezentatorul Apropo TV spune că nu are acest talent şi nu se vede interpretând diverse personaje.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
25 martie 2011
din 0 voturi

“Horia Brenciu este cel mai bun artist” Prezentatorul emisiunii „Apropo TV” îl consideră pe Horia Brenciu cel mai bun artist. Aflat la petrecerea unei prietene la care era prezent și cântărețul, Andi a uitat să se mai întoarcă acasă. Motivul? Horia Brenciu l-a încântat cu muzica sa și l-a determinat să rămână la party întreaga noapte. Mai mult: Andi Moisescu: “Horia Brenciu este cel mai bun cântăreț” - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Sursa: Libertatea
scrie DaDu
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine este Andi Moisescu?

Andi Moisescu a fost o fire activă şi un copil inteligent încă de mic. Am putea spune că şi-a început cariera încă de pe vremea când era adolescent deoarece era prezent la toate petrecerile date de colegii săi unde facea mereu pe DJ-ul.  A îndrăgit radioul la vârsta de 17 ani, când şi-a sărbătorit ziua de naştere acolo împreună cu prietenii. Din aceste motive, a mers la o probă pentru prezentator de radio şi a fost acceptat, ajungând să lucreze la Radio Unifan. De acolo a mers la Radio Costineşti, Fun Radio şi într-un final la Pro FM. A lucrat alături de Florin Călinescu şi alte vedete din Pro Tv, la emisiuni precum Ora 7 Bună Dimineaţa, Te uiţi şi câştigi, Dăruieşti şi Câştigi, Marcă Înregistrată, Teo & Andi.

În prezent este realizatorul emisiunii "Apropo Tv".

 
scrie theonas
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Andi Moisescu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te