Adriean Videanu

Adriean Videanu

ministrul Economiei
Vârsta: 59 ani
Locul naşterii: Crevenciu, Teleorman
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
0
CONTRA
8
Eşti Adriean Videanu? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Adriean Videanu

24 mai 2010
din 0 voturi

Sunt un optimist. După părerea mea, creşterea economică va depăşi 1,5% în 2010. Declaraţie pentru Realitatea TV, preluată de agenţia de presă Reuters.

Sursa: Reuters
scrie fedeme
irelevant
relevant
28 mai 2010
din 0 voturi

De la 1 iunie am dispus fiecăruia - altfel îi ridic mandatul - ca toate sumele pe care le primesc ca şi reprezentanţi în aceste Consilii de Administraţie sau AGA să fie donate în fondul de solidaritate. "(...) E o prestaţie legală, au o responsabilitate în Consiliul de Administraţie, dar am decis ca de la 1 iunie, toate sumele, cu excepţia salariului de bază care le revine de drept, să fie donate în fondul de solidaritate", a mai spus ministrul Economiei, Videanu.

scrie fedeme
irelevant
relevant
18 august 2010
din 0 voturi

Unul dintre cei mai bogaţi politicieni români spune că s-ar descurca cu 1500 de lei pe lună. Renne: Sa zicem ca sunteti un profesor in provincie si aveti un salariu de 15 milioane, o sotie somera si un copil la facultate. Cum gestionati acesti bani? Adriean Videanu: Bine. Renne: Adica? Ce ati face? Adriean Videanu: Pai fiecare isi gestioneaza banii in functie de prioritatile pe care si le face. Stiti cum este vorba romaneasca, nu te intinde mai mult decat ai plapuma. Asta e. In primul rand m-as gandi sa mai am un nou job, sa pot avea venituri suplimentare. Evident, cu aceasta suma nu poti sa ai asteptari foarte mari, de aceea trebuie sa incerci tu singur sa-ti gasesti solutii pentru tine in ideea de a-ti completa veniturile. Nu e o rusine nici sa muncesti pamantul, nici sa gasesti solutii suplimentare.

Sursa: renne.ro
scrie fedeme
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Adriean Videanu

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te