Adrian Ţuţu

Adrian Ţuţu

cântăreţ
Vârsta: 29 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Focşani
PRO
6
CONTRA
8
Eşti Adrian Ţuţu ? Scrie-mi un e-mail!
01 mai 2011
din 0 voturi

"Nu am încercat nicio clipa sa profit de povestea mea" Pentru Adrian, viata nu a fost usoara. A renuntat la scoala ca sa munceasca pentru a se întretine. A lucrat pe santier, dar si ca ospatar. Înainte de preselectiile pentru "Românii au talent", a muncit pentru renovarea unei baze sportive. Acum i se ofera sansa sa-si continue studiile. "Înca încerc sa îmi dau seama de ceea ce mi se întâmpla. Mi se pare ca totul este un vis. Acum nu stiu decât ca îmi voi continua scoala si ca îmi doresc sa continuu sa fac muzica", continua el..."Dar talentul meu este legat de ceea ce am trait. Eu am început sa scriu în clasa a II-a, dupa ce am pierdut-o pe mama mea. Atunci mi-am dat seama ca versurile sunt cea mai buna modalitate de a exprima ceea ce simt. "

Sursa: cancan.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
02 mai 2011
din 0 voturi

Adrian a participat la videochat, la Protv Adrian Ţuţu a fost luni la videochat pe protv.ro, ocazie cu care fanii sai au putut afla cum i s-a schimbat viata de dupa castigarea marelui premiu de la "Romanii au talent" si ce planuri de viitor are. "- Am vrut sa-mi fac viata cu mainile mele. Am vrut sa invat din greselile mele. Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns aici." Pentru a citi mai multe accesati linkul http://www.protv.ro/stiri/adrian-tutu-nu-as-renunta-la-muzica-pentru-iubita-pentru-nimic-in-lume.html

Sursa: Protv
scrie Ania Dinu
irelevant
relevant
02 mai 2011
din 0 voturi

Am rămas repetent în clasa a 10-a. La jumătatea anului am plecat la muncă sa-mi câştig o pâine şi a trebuit să renunţ la şcoală. Câştigătorul de la «Românii au talent» a făcut dezvăluiri extraordinare despre viaţa sa. Invitat la videochat-ul de pe protv.ro, Adrian Ţuţu a povestit ce planuri de viitor are, dar şi prin ce a trecut până acum. În ceea ce priveşte concursul, a avut câteva obstacole în faţă atunci când s-a prezentat la preselecţiile din Constanţa, cum ar fi lipsa banilor.

Sursa: www.click.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
03 mai 2011
din 0 voturi

Adrian Țuțu: ”Nu aveam bani nici de pâine”. Câștigătorul emisiunii ”Românii au Talent”, Adrian Țuțu, le-a transmis fanilor săi că vrea să se mute în București, că nu are prietenă și că îi pare rău că s-a apucat de fumat.

Sursa: libertatea.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Adrian Ţuţu

Comentarii


Ştiri cu Adrian Ţuţu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te