Adrian Severin

Adrian Severin

europarlamentar
Vârsta: 66 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
2
CONTRA
5
Eşti Adrian Severin? Scrie-mi un e-mail!
28 martie 2011
din 1 voturi

Adrian Severin ŞI-A DAT DEMISIA DIN PSD ca să-i scutească pe colegii săi de "vina" de a-l demite. Adrian Severin a vorbit, luni, în şedinţa PSD Bucureşti, care i-a "judecat" cazul, că a fost victima "linşajului şi crucificării de presă", că nu a făcut nimic ilegal sau imoral şi că înţelege să-şi dea demisia ca să nu arunce pe umerii colegilor "vina" de a-l exclude.

scrie Laura
irelevant
relevant
22 martie 2011
din 0 voturi

A fost exclus din grupul socialiştilor europeni. "Biroul grupului socialiştilor europeni (S&D) din PE a confirmat excluderea europarlamentarului Adrian Severin, acuzat de corupţie, din toate poziţiile deţinute şi i-a cerut acestuia să demisioneze din Parlamentul European", se arată într-o declaraţie a grupului socialiştilor şi democraţilor din PE remisă. "Biroul S&D a luat notă de faptul că Adrian Severin a trimis în cursul dimineţii o scrisoare către preşedintele Grupului anunţând demisia sa din cadrul Grupului", adăugând că, "făcând asta, el a evitat excluderea". "În plus, Biroul îi cere lui Severin să demisioneze imediat din poziţia de membru al Parlamentului şi să dea înapoi mandatul către PSD", se arată în al treilea punct al deciziei Biroului S&D.

Sursa: Mediafax
scrie fedeme
irelevant
relevant
27 martie 2011
din 0 voturi

Adrian Severin urmează să fie exclus din PSD în ziua în care împlineşte 57 de ani. Europarlamentarul Adrian Severin urmează să fie exclus din PSD luni, şedinţa Biroului Executiv al organizaţiei Bucureşti fiind programată în aceeaşi zi în care acesta împlineşte 57 de ani.

Sursa: Mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
28 martie 2011
din 0 voturi

Adrian Severin participă la şedinţa PSD Bucureşti. Europarlamentarul Adrian Severin participă la şedinţa Biroului Executiv al organizaţiei PSD Bucureşti, în care urmează să se analizeze solicitarea formulată de conducerea partidului privind excluderea sa din formaţiunea social-democrată.

Sursa: Mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
28 martie 2011
din 0 voturi

Severin, la PSD Bucureşti: Vă rog să acceptaţi să mă retrag în mod oficial din partid. Europarlamentarul Adrian Severin a anuntat, luni, in sedinta Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, ca demisoneaza din PSD, informeaza Mediafax. "Va rog sa acceptati sa ma retrag in mod oficial din PSD", le-a spus Severin participantilor la sedinta Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.

irelevant
relevant
18 aprilie 2011
din 0 voturi

Adrian Severin va fi audiat cu uşile închise în Comisia JURI a PE, pe 23 mai. Europarlamentarul Adrian Severin urmează să fie audiat în Comisia JURI a Parlamentului European la şedinţa membrilor acesteia programată pentru data de 23 mai, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai PE.

Sursa: Mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

... Adrian Severin este un pericol...

moderat. Pentru că are replică onctuoasă, pare că vorbeşte bine. Pentru că practică politeţea agreabilă, pare un om moderat. Şi pentru că uzează de o sintaxă alambicată, pare competent. În fapt, dl Severin nu e nici moderat, nici competent, nici bun vorbitor.
 
Este fanatic, incompetent şi încâlcit. Episodul cu prezenţa inadmisibilă a hidrogenului în apă îi pune în lumină nu doar ignoranţa, ci şi demagogia. Ignoranţa dlui Severin nu e inofensivă, deoarece dl Severin nu e modest. Oamenii lipsiţi de modestie vor să schimbe lumea pentru ca ei să rămână neschimbaţi, iar dl Severin, vă amintiţi, voia să se ia măsuri pentru ca prezenţa hidrogenului în apă să fie înlăturată.

În ignoranţa dlui Severin stă la pândă mania de a lua măsuri. Este ceea ce o face periculoasă. Manie înseamnă nebunie. E nebunie când inteligenţele precare se simt destinate să ia măsuri. E nebunie furioasă când măsurile sunt lăsate la îndemâna ignoranţilor care se simt predestinaţi să ia măsuri. [...]

O singură frază e de-ajuns pentru a rezuma performanţele intelectuale ale dlui Severin: „Iată de ce este plauzibilă ipoteza potrivit căreia urmaşul lui Ginghis Han încearcă să se asocieze cu urmaşul basileilor spre a se opune descendenţilor Hohenzollernilor”. Urmaşul lui Ginghis Han este Traian Băsescu, urmaşul basileilor este Toader Paleologu, iar descendentul Hohenzollernilor este Radu Duda.

Din premise fanteziste (şi semidocte), rezultă concluzii inutilizabile. Problema noastră, dacă dl Severin ne va reprezenta în continuare în Parlamentul European, este că acest tip de teorii vor fi ventilate de dânsul şi acolo, în numele nostru. O va face, cum probabil deja a făcut-o, în limbajul culiselor, pentru că în plen ori în comisii nu poate ieşi cu asemenea producţii: ar fi, spre deosebire de audienţa sa de la Institutul „Şincai”, imediat sancţionat.

Dar pe culoare, la o şuetă confidenţială, cu titlul că livrează informaţii de expert (căci, nu-i aşa, cine nu e expert în ţara lui?), Adrian Severin îşi poate infiltra obsesiile în urechi neprevenite. Astfel, oricine ar sta să îl asculte, va putea afla că România este un stat autoritar, condus de un tătar antisistem, că intelectualii care nu se asociază corului denigratorilor sunt legionari ori că Monica Macovei a distrus justiţia românească.

După părerea mea, Adrian Severin este un pericol: pentru că e ignorant, pentru că e rău intenţionat, pentru că e semidoct. Nu ştie nimic temeinic, fluieră după toate ariile. Proştilor le pare inteligent, ignoranţilor le pare erudit, iar omului de pe stradă îi pare competent.
 
Dar pentru oamenii de bun-simţ, Adrian Severin e pur şi simplu un gargaragiu, un demagog, un urechist. Pe scurt, e un impostor politic, tipul de politician pentru care singurele sale competenţe politice ferme se rezumă la abureală, retractare prolixă şi demagogie cu damf de sofisticărie.

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Adrian Severin


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te