FAQ

1. Ce este faţa-de-mase?
Faţa de mase este unitatea de bază a elitei. Un nume, asociat unui chip, la care se adaugă câteva atribute unice şi o valoare recunoscută, capacitatea de a comunica idei care mişcă audienţa şi acţiuni memorabile. E compoziţia minimală a feţei de mase. O compoziţie în dinamică permanentă şi cu aparenţă caleidoscopică.

Pentru detalii suplimentare, descarcă pdf aici sau aici.
2. Ce este fedeme.ro?
www.fedeme.ro este primul site românesc care identifică, descrie şi clasifică, în timp real, imaginile publice ale personalităţilor autohtone. Din punct de vedere al conţinutului, www.fedeme.ro este o bază de date de tip wiki, integrator de informaţii gratuite despre persoanele publice ("feţele-de-mase") din România.

În materie de conţinut, www.fedeme.ro propune texte redactate de editori profesionişti şi elemente de conţinut generat de utilizatori. www.fedeme.ro oferă informaţii consistente şi bine organizate despre persoanele publice din România: biografie, trăsături caracteristice, acţiuni, declaraţii, conexiuni.

Pentru detalii suplimentare, vezi DESPRE.
3. Pe ce criterii sunt alcătuite topurile www.fedeme.ro?
Criteriul dă şi numele topurilor www.fedeme.ro. Cel mai important este topul popularităţii, care ordonează feţele-de-mase după numărul de voturi primite, indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Topul simpatiei ordonează feţele-de-mase după numărul de voturi favorabile primite. La număr de voturi egal, câştigă faţa cu popularitatea mai mare.

Cea mai interesantă faţă este desemnată cea care primeşte cele mai multe comentarii.

Cea mai dinamică faţă este cea cu cele mai multe adăugiri de informaţii, în formatul propus de www.fedeme.ro.

Cea mai conectată faţă este cea cu numărul cel mai mare de feţe menţionate la capitolul Conexiuni.

În fine, feţele de mase sunt ordonate după domeniul de activitate predilect. Am identificat 8 domenii,

administraţie
afaceri
arte&religie
justiţie
media
meserii
politică
sport&showbiz
4. Cine este în spatele www.fedeme.ro?
www.fedeme.ro este un proiect independent, cu un singur responsabil, cel menţionat la DESPRE. Detalii despre Gabriel Avăcăriţei, aici , aici şi aici.
5. Eu pot scrie pentru www.fedeme.ro?
Deschide-ţi un cont gratuit de utilizator al siteului www.fedeme.ro aici şi scrie. Mai există şi varianta să-mi trimiţi un mail la adresa gavacaritei@yahoo.com. Pentru alte tipuri de colaborări folosiţi aceeaşi adresă.
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te