Muzica clasică este pentru toată lumea

Adăugat la 02 mai 2010
Trimite pe: Yahoo

Marţi, 4 mai, începe Turneul Naţional Stradivarius, susţinut de violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul Horia Mihail. Până pe 25 mai, cei doi muzicieni vor susţine recitaluri în săli de concert din Bacău, Oneşti, Braşov, Sibiu, Baia Mare, Bistriţa, Timişoara, Piteşti, Constanţa şi la Sala Radio din Bucureşti.


Prin acest turneu, ajuns la cea de-a treia ediţie, violonistul Alexandru Tomescu, care cântă pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, şi pianistul Horia Mihail dau posibilitatea fiecărui român să asculte, măcar o dată, live, sunetul viorii câştigate prin concurs de Tomescu în 2007.

A fost stabilită data concertului din Braşov - 10 mai, ora 19, la Cercul Militar.

 

Din Turneul Stradivarius 2009 la Cluj, 28 aprilie, Sala Studio a Academiei de Muzică 'Gheorghe Dima'.


Ca şi ediţiile precedente, Turneul Naţional Stradivarius este organizat în acest an de Asociaţia Accendo, în parteneriat cu Radio România. Turneul este şi în 2010 asociat unei campanii sociale, în acest an fiind vorba despre strângerea de fonduri pentru ajutorarea celor peste 30.000 de copii hipoacuzici din România. În 2009, în campania asociată Turneului Naţional Stradivarius, dedicată strângerii de fonduri pentru Asociaţia Nevăzătorilor din România, s-au strâns peste 120.000 de euro.

spaţiu

Data început: 04 mai 2010
Data sfârşit: 25 mai 2010
 
Muzica clasică este pentru toată lumea
Sursa foto: 1

Cele mai noi evenimente


Cele mai noi comentarii

Ne pare rău, nu există nici un comentariu.
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te