Despre ea.

Adăugat la 14 mai 2011
Trimite pe: Yahoo
din 0 voturi
irelevant
relevant

 

 Mădălina Drăghici s-a născut pe 14 iulie1988 la Ploieşti. A urmat cursurile Colegiului Naţional "Mihai Viteazu" din oraşul natal.  
 Mădălina Drăghici şi-a început cariera în modelling la 16 ani, în urma unor şedinţe foto şi a concursului "Next Generation Model 2004", ulterior acestuia plecând pentru prima dată la Milano. Mădălina are acum în palmares colaborări cu multe agenţii, în ţară şi în străinătate, apariţii în reviste de modă. Creatorii de modă Calvin Klein şi Karl Lagerfeld au avut colecţii care au fost prezentate şi de Mădălina Drăghici pe podiumuri din lumea întreagă. 
  
 În 2010 a absolvit Academia de Studii Econonice, Bucureşti, Facultatea de Marketing. Ar dori să profeseze în domeniul marketingului dar, deocamdată, o atrage irezistibil rolul principal (Ilinca) din telenovela românească " Iubire şi onoare". Aflată la prima experienţă de acest gen, Mădălina este încântată că telenovela este pe placul publicului şi că ea nu a dezamăgit. Este conştientă că mai are foarte multe de învăţat despre arta cinematografiei. 
  

 Mădălina Drăghici s-a născut pe 14 iulie1988 la Ploieşti. A urmat cursurile Colegiului Naţional "Mihai Viteazu" din oraşul natal.   Mădălina Drăghici şi-a început cariera în modelling la 16 ani, în urma unor şedinţe foto şi a concursului "Next Generation Model 2004", ulterior acestuia plecând pentru prima dată la Milano. Mădălina are acum în palmares colaborări cu multe agenţii, în ţară şi în străinătate, apariţii în reviste de modă. Creatorii de modă Calvin Klein şi Karl Lagerfeld au avut colecţii care au fost prezentate şi de Mădălina Drăghici pe podiumuri din lumea întreagă.    În 2010 a absolvit Academia de Studii Econonice, Bucureşti, Facultatea de Marketing. Ar dori să profeseze în domeniul marketingului dar, deocamdată, o atrage irezistibil rolul principal (Ilinca) din telenovela românească " Iubire şi onoare". Aflată la prima experienţă de acest gen, Mădălina este încântată că telenovela este pe placul publicului şi că ea nu a dezamăgit. Este conştientă că mai are foarte multe de învăţat despre arta cinematografiei.   

Despre ea.

Comentarii


Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

Ne pare rău, nu există nici un comentariu.
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te