Cine e?

Adăugat la 14 mai 2011
Trimite pe: Yahoo
din 0 voturi
irelevant
relevant

 

 Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982 la Bucureşti. Încă de mică şi-a dorit să lucreze în media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat şi Facultatea de Relaţii Publice. 
  
 Corina a debutat însă, într-un fel, mult mai devreme, încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii "Surprize Surprize" realizată de Andreea Marin la postul naţional de televiziune, TVR1. 
  
 În perioada imediat următoare, Corina a lucrat la televiziunea română vreme de câteva luni, pentru ca mai apoi să se angajeze la postul de televiziune Realitatea TV. La scurtă vreme, Corina a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte ştirile sportive ale celor de la PRO.  
  
 Corina s-a integrat repede în echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin. Despre ascensiunea ei, Corina spunea că nu se aştepta ca lucrurile să se deruleze atât de rapid şi că e extrem de fericită pentru faptul că poate îmbina pricipalele ei pasiuni, sportul şi jurnalismul. 

 Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982 la Bucureşti. Încă de mică şi-a dorit să lucreze în media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat şi Facultatea de Relaţii Publice.    Corina a debutat însă, într-un fel, mult mai devreme, încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii "Surprize Surprize" realizată de Andreea Marin la postul naţional de televiziune, TVR1.    În perioada imediat următoare, Corina a lucrat la televiziunea română vreme de câteva luni, pentru ca mai apoi să se angajeze la postul de televiziune Realitatea TV. La scurtă vreme, Corina a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte ştirile sportive ale celor de la PRO.     Corina s-a integrat repede în echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin. Despre ascensiunea ei, Corina spunea că nu se aştepta ca lucrurile să se deruleze atât de rapid şi că e extrem de fericită pentru faptul că poate îmbina pricipalele ei pasiuni, sportul şi jurnalismul. 

 

Cine e?

Comentarii


Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

Ne pare rău, nu există nici un comentariu.
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te