Cine e?

Adăugat la 14 mai 2011
Trimite pe: Yahoo
din 0 voturi
irelevant
relevant

 

 Gabriela Cristea s-a născut pe 26 octombrie, în Oltenia, judeţul Călăraşi. A absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Bucureşti Comunicare neurolingvistică dar şi Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică-Ministerul Afacerilor Externe. 
 Prima dată când a început să lucreze în televiziune a fost la TVR 1, unde a moderat emisiuni de divertisment, însă s-a mutat apoi la Tele 7 abc şi la Pro tv, unde a fost prezentator tv. În 2006 a primit oferta de la Kanal D, unde lucrează şi în prezent, fiind gazda perfectă pentru reality-show-ul "Noră pentru mama", emisiune ce se bucură de un mare succes. 
  

 Gabriela Cristea s-a născut pe 26 octombrie, în Oltenia, judeţul Călăraşi. A absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Bucureşti Comunicare neurolingvistică dar şi Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică-Ministerul Afacerilor Externe.  Prima dată când a început să lucreze în televiziune a fost la TVR 1, unde a moderat emisiuni de divertisment, însă s-a mutat apoi la Tele 7 abc şi la Pro tv, unde a fost prezentator tv. În 2006 a primit oferta de la Kanal D, unde lucrează şi în prezent, fiind gazda perfectă pentru reality-show-ul "Noră pentru mama", emisiune ce se bucură de un mare succes.   

 

Cine e?

Comentarii


Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

Ne pare rău, nu există nici un comentariu.
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te