Profil

Cine e ?
 Andreea Bălan s-a născut pe 23 iunie 1984. Părinţii ei sunt Sandel Bălan (care a compus şi o parte din piesele trupei Andre¨) şi Valeria Bălan. Cu toate că a fost singură la părinţi, aceştia au declarat că nu au alintat-o...»
Comentarii (0) Cititori (458)
 
“Blaga l-a catalogat pe Vanghelie drept «unealta» unei clici obscure din Ministerul de Interne care îi include pe generalul Iliescu, Toma Zaharia, și generalul Voicu (pe...»
Comentarii (0) Cititori (452)
 
Un candidat neconvingător, paralizat de către o structură slabă de partid
”Analiști și insideri din partid îl percep în mod corect pe Antonescu ca pe un candidat neconvingător, paralizat de către o structură slabă de partid, de facțiuni interne și de absența unor idei proaspete pe ...»
Comentarii (0) Cititori (393)
 
Creierul din spatele PDL
“Blaga este unul dintre oamenii din interiorul PDL care spune lucrurilor pe nume atât în spațiul public cât și cu noi, pe când colegii săi sunt scumpi la vorbă. Asta e și motivul pentru care, probabil,...»
Comentarii (0) Cititori (411)
 
Inspirația din spatele rebranduirii lui Geoană
Bogdian Chirieac l-a nominalizat pe(...), strategul Vasile Dâncu, drept “creierul” din spatele operațiunii de suspendare a președintelui mai degrabă decât fostul președinte Iliescu și consilierul său politic ...»
Comentarii (0) Cititori (818)
 
O persoană indecisă, ranchiunoasă şi lipsită de loialitate
Într-o telegramă WikiLeaks din 2009 publicată de Hotnews, Mircea Geoană, la vremea respectivă candidat favorit la preşedinţia României, are parte de o caracterizare deloc flatantă: instabil, ranchinuos,...»
Comentarii (0) Cititori (398)
 
Neagu Djuvara-biografie
Neagu Djuvara s-a născut în 1916 la Bucureşti şi provine dintr-o familie boierească foarte activă în mediul politic şi universitar românesc.  - A fost rănit la Odessa în 1941 şi, în 1947,...»
Comentarii (0) Cititori (723)
 
Patriarhul Daniel: „Dacă nu avem Biserică riscăm să ne pierdem sufletul“ Mama sa şi-a dorit ca fiul ei să ajungă preot Originar din Banat, mireanul Dan-Ilie Ciobotea avea să vadă lumina zilei în anul 1951, la 22 iulie, în localitatea Dobreşti, din judeţul
Mama sa şi-a dorit ca fiul ei să ajungă preotOriginar din Banat, mireanul Dan-Ilie Ciobotea avea să vadă lumina zilei în anul 1951, la 22 iulie, în localitatea Dobreşti, din judeţul Timiş, fiind cel...»
Comentarii (0) Cititori (353)
 
Cine e ?
Dana Rogoz (n. 26 septembrie 1985, Bucureşti) este o actriţă română de televiziune. La vârsta de 3 ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde...»
Comentarii (0) Cititori (450)
 
Carieră
În 1998, îşi incepe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea "Roata de rezervă". În anul 1996 joacă în filmul "Je ne marcherais jamais seul", film prezentat în anul 1997 la Cannes. Din anul 1999 până...»
Comentarii (0) Cititori (449)
 

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

Ne pare rău, nu există nici un comentariu.
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te