Profil

 Carieră
Roluri în filme :  Francesca (2009) în rolul Francesca Out of the...»
Comentarii (0) Cititori (466)
 
Cine e ?
Născută în 12 decembrie, 1978 în Iaşi România, Monica Birladeanu este populară în România şi în străinătate, în primul rând ca prezentatoare de televiziune. În SUA a acceptat un rol...»
Comentarii (0) Cititori (457)
 
 CARTE DE VIZITĂ
•    Eugen Ovidiu Chirovici s-a născut la 11 mai 1964, la Făgăraş. •    Este de profesie economist, în prezent fiind consilier în cadrul Consiliului de Administraţie al...»
Comentarii (0) Cititori (401)
 
Leonard Doroftei a urcat din nou în ring
Leonard Doroftei a urcat din nou în ringul de box. El se antrenează zilnic pentru a susţine un meci de retragere anul viitor. "Moşul" a renunţat la box în urmă cu şase ani, dar şi-a manifestat mereu intenţia de a...»
Comentarii (0) Cititori (401)
 
Maia Morgenstern a primit o stea pe ”Walk of Fame” din București.
Maia Morgenstern, născută pe 1 mai 1962 în Bucureşti, a studiat la Academia de Teatru şi Film, urcând apoi pe scena Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, Teatrul Evreiesc de Stat din...»
Comentarii (0) Cititori (899)
 
Biografie
CONSTANŢA BUZEA, socotită de istoricii literari unul dintre cei mai mari poeţi români contemporani, s-a născut la Bucureşti în 29 martie 1941. În 1961 s-a căsătorit cu poetul Adrian Păunescu (soţii Păunescu au avut ...»
Comentarii (0) Cititori (456)
 
 CV Cristi Mungiu
 Cristian Mungiu s-a născut la Iaşi în 1968 şi a absolvit cursurile Academiei de Teatru şi Film din Bucureşti în 1998. Debutul lui Mungiu în filmul mare s-a făcut în calitate de regizor secund al filmelor Le...»
Comentarii (0) Cititori (534)
 
Portret de miliardar
Al treilea bogătaş al ţării a fost ofiţer de securitate. Astăzi are o avere de 1,2 miliarde de euro şi 50.000 ha de pământ. Spune că-i filat de peste 12 ani şi şi-a cumpărat un TAB pentru ...»
Comentarii (0) Cititori (494)
 
Aparitii
1996 a jucat în filmul «Captain Conan», în regia lui Bertrand Tavernieri care este prezentat și la Cannes 1998- a fost VJ la Prima TV unde prezintă emisiunea «Music...»
Comentarii (0) Cititori (458)
 
Ce premii a luat?
În 1993 a participat la Festivalul Național Mamaia cu piesa «Din tot ce a fost» și cucerește trofeul și premiul I. Piesa aparține lui Lucian Blaga, coleg în echipa de la Melody. În 1995 a obținut locul al...»
Comentarii (0) Cititori (422)
 

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

Ne pare rău, nu există nici un comentariu.
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te